Son seçimde liselilerin büyük desteğini alan Hamamcıoğlu’nun Futbol AŞ’nin başına CEO olarak atamayı taahhüt ettiği Adnan Öztürk, Albayrak’ın PaperMoon grubundan yakın arkadaşı.

POLAT VE CENGİZ'E YAKIN

Hamamcıoğlu, Abdürrahim Albayrak'ı ikna etmeyi başarırsa rahmetli Mustafa Cengiz ve bir diğer eski başkan Adnan Polat'a yakın gruplardan büyük destek alacak. Liseli olmayan Abdürrahim Albayrak'ın "atkılılar" olarak tanımlanan üyelerden oy potansiyeli oldukça yüksek.

YOLUMUZ BELLİ, ROTAMIZ NET

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray tarihinde hiç yaşanmayan bir süreçten geçtiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

Abdullah Avcı'dan Galatasaray'a transferde 2 iyi haber! Abdullah Avcı'dan Galatasaray'a transferde 2 iyi haber!

"Bu, hukukun çeşitli dayanaklarına yaslanarak iptal edilmiş bir seçim sürecidir. Galatasaray'ımızın çok acil öncelikleri olmasına rağmen büyük bir gecikme yaşadık. Bu gecikmenin nedenlerine ve sebep olanlarına, Galatasaray kamuoyu şahit olmaktadır. Galatasaray her zaman genel kurul üyelerinin iradeleriyle yönetilmiştir ve böyle olmaya devam edecektir. İçinde bulunduğumuz dönemeçli yol hiç kimseye bir yarar sağlamamaktadır. Galatasaray'ın yapılacak çok işi var. Galatasaray'ın çatıdan ziyade bir temele ihtiyacı olduğunu hep beraber biliyoruz. Bu temeli sarsmaya kalkanları en güzel dersi ve cevabı genel kurul üyeleri verecektir. Bundan şüphemiz yok. Bizim yolumuz belli, rotamız net."

(Fotospor)