Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yeni yönetimde yer almayacağını açıklarken, transfer çalışmalarında bulunduklarını ve istendiği taktirde bazı isimlerin hazır olduğunu dile getirmişti.

"MAXI PEREIRA'YI ALACAKLAR"

Konu hakkında CINE5 ekranlarında yayınlanan 90+3 adlı programda konuşan Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Maxi Pereira ile anlaştığını belirtti.

Tüzemen açıklamasında, "Galatasaray'ın yeni dönemde iki tane bek alması gerektiğini düşünüyorum. Büyük ihtimalle, Albayrak da devam ederse Maxi Pereira... Bu futbolcuyu alacaklar." sözlerini kullandı.

HASAN ŞAŞ'TAN İLGİNÇ YORUM

Beşiktaş'ın gündemine gelen ve ancak maliyetinden dolayı vazgeçilen sağ bek oyuncusunu değerlendiren Galatasaray'ın eski antrenörü Hasan Şaş, "30 yaşında olması biraz düşündürür, ama Beşiktaş'ın 3 yıl çok işini görür. Müthiş bir oyuncu. Çok beğeniyorum. Hem defans hem ofansta çok hızlı, çok çabuk iyi ortaları olan sert agresif bir oyuncu. Şutu da var. Beşiktaş hiçbir şey kaybetmez. 200 bin Euro fazla versin alsın. Sorumlusu benim. Sakatlanmadığı sürece müthiş bir oyuncu" şeklindeki sözleriyle ses getirmişti.

2007 yılından bu yana Benfica'da top koşturan ve sözleşmesi Haziran ayınca bitecek olan 30 yaşındaki sağ bek oyuncusunun bonservis bedeli 8.5 milyon euro... Victorio Maximiliano Pereira Páez ayrıca Liverpool, Roma ve Napoli'nin de gündeminde bulunuyor. Bu sezon 28 lig maçına çıkan Maxi Pereira 3 gol atıp 4 asist yaptı.