Bugün Gazetesi yazarlarından Cüneyt Tanman, "Futbolu doğru planlamak için göreve talibim" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Dursun Özbek'in listesinde bulunan Tanman, kendisine gelen teklifi açıkladı. Dursun Özbek, eski kaptan Cüneyt Tanman’ı, Florya’dan sorumlu tutacak. Tanman, mevcut yönetici Abdurrahim Albayrak gibi sarı-kırmızılı futbolcularla diyalog halinde olacak ve onların sorunlarını çözmeye çalışacak.

İŞTE TANMAN'IN SÖZLERİ...

"Kongre konusunda şahsımla ilgili merak konusu olan birkaç noktayı açıklığa kavuşturmak istiyorum. Futbolu yine futbolun içinden gelenlerin yönetmesi gerektiğini hep vurguladım.

Bir futbol adamı için göreve gelmek tabii önemli ama atanmış olarak gelmek ne yazık ki ülkemizde istenilen sistemi kurmak ve onu hayata geçirme konusunda oldukça sıkıntılı bir pozisyon. Daha önce geldiğim görevlerde bu nedenle çok önemli icraatlar gerçekleştirmekte oldukça zorluk çekmiştim.

BAŞKAN ADAYLARININ LİSTELERİ

Bu defa Sayın Dursun Özbek seçilmiş olarak göreve gelmemi önerdi. Bunun Galatasaray’da futbolun doğru planlanması adına daha güçlü bir yapı oluşturacağı konusunda mutabık kaldık.

Kulübün getirildiği olumsuz tabloda doğru, dürüst, bilgili, özverili, uyumlu yönetime ihtiyaç var. Sayın Dursun Özbek’in bu zor dönemde bana güvenmesi ve beni tercih etmesi gurur duyduğum bir gelişme oldu. Zor ve riskli bir dönem olmasına rağmen doğru işler yapabileceğime inandığım için Sayın Dursun Özbek ekibi ile beraber olma kararını verdim.

Tüm Galatasaraylıların tek düşüncesi hedeflere ulaşmak için takımlarını sonuna kadar desteklemek olmalı."