Albayrak, milli futbolcunun aklını çeldiklerini ifade ederken, sarı-kırmızılılara gelmek istediğini açıklayan Hakan Çalhanoğlu’na övgüler dizdi.

Galatasaray’daki pozisyonunu değerlendiren Albayrak, “Biz Galatasaray’ın transferine de her şeyine de koşarız, sıkıntı yok. Arkadaşlarımız da görelerini en iyi şekilde yapıyorlar” diye konuştu.

Juventus maçında Sneijder’in golü sonrası hislerini anlatan sevilen yönetici, “O maçta Ali abi beni locasına almıştı, ben balkondan aşağıya düşüyordum, Ali abiyi de çekiyordum kurtardılar bizi. Galatasaray’ın böyle bir sevince ihtiyacı vardı. Moral açısından ilaç gibi oldu. Sniejder’i ve takım arkadaşlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Galatasaray’ın Devler Ligi rakibi Chelsea’nin zor bir takım olduğunu söyleyen Chelsea’nin basit bir takım olduğunu ve Albayrak, “Mancini’nin sevineceğini düşünmüyorum. 

Arkadaşlarımız neredeyse göbek atacaktı. Bir İngiliz takımı, İngiliz takımlarından her zaman kokmuşumdur, başlarında Mourinho var. Yabana atılacak bir takım değil Chelsea” ifadelerini kullandı. Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü.

“ARDA GİTMEYİ KAFASINA KOYDU”

“Play-off kararı açıklandıktan sonra Arda gitmeyi kafasına koymuştu. Sezon sonunda Çeşme’ye gitti. Onun İspanya’ya gitmesini isteyen arkadaşları onun aklını çeldiler. Onun için iyi oldu Atletico Madrid’e gitmesi ; ama Galatasaray için iyi olmadı. O olsaydı sol, sağ açık sıkıntısı çekmeyecektik.”

“Ben Türkiye’de sadece Galatasaray’da oynamak istiyorum diyen bir kişinin ancak alnı öpülür. Ben de Hakan’ın alnından öpüyorum. İnşallah Galatasaray’a gelir ve burada uzun yıllar kalır. Kaptan olarak da Galatasaray’da futbolu bırakır.”

“Fatih Hoca Türkiye’nin yetiştirdiği hocalardan en önemlisi. İnsanlar yaşadıktan sonra kıymete biniyor. Keşke o zaman hocayla 10 yıl mukavele yapsaydık, o zaman bu sorunlar yaşanmazdı.”