Galatasaray Kulübü'nde 18-25 Ekim'de yapılacak  olağanüstü seçimli genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri bir araya  geldi. 

Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Faruk Süren ile eski  yöneticiler Ali Dürüst, Fatih Altaylı, Niyazi Yelkencioğlu ve Abdurrahim  Albayrak, Etiler'deki bir restoranda toplantı yaptı. 

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Albayrak, durum değerlendirmesi  yaptıklarını belirterek, "(Nasıl bir yol izlememiz lazım, Galatasaray'ın yarın  zor duruma düşmemesi için neler yapabiliriz), bunların değerlendirmesini yaptık.  Bununla ilgili çalışma yapıyoruz. Her şey sarı-kırmızı için, Galatasaray için. Elimizden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Beraber güzel bir yol  haritası çizmek istiyoruz. Bütün Galatasaraylıların özlediği ve beklediği de bu  zaten. Galatasaray'ın zarar görmemesi için neler yapabiliriz onu masaya yatırdık"  ifadelerini kullandı. 

Yeniden aday olmayacağını açıklayan kulüp başkanı Ünal Aysal'ı bu  kararından döndürmek için bir durum değerlendirmesi yapıp yapmadıklarıyla ilgili  soruya ise Albayrak, "Her şeyi konuştuk. Her şey olabilir ama başkan 'kesin  yokum' dedi. Sabahlara kadar Galatasaray ile yatıp kalkıyoruz. Bizi mutlu da ediyor, üzülüyoruz da. Daha güzel yarınlar için elimizden ne geliyorsa yapmaya  çalışacağız" diye konuştu. 

Albayrak, Aysal ile görüşüp görüşmeyecekleri sorusu üzerine de, "Bir  şey söyleyemem. Toplantıda her şeyi detaylı konuştuk, bu akşam çok şey netleşir"  diyerek sözlerini tamamladı.