Monacolu yöneticilerle bir görüşme yapan Abdürrahim Albayrak, Nijeryalı oyuncunun kalmasını istediklerini ancak sözleşmesinde yazan 4.35 milyon Euro’nun çok yüksek olduğunu iletti. 2.5 milyon euro vermeye hazır olduklarını, sürecin taraflar içinde bu şekilde mutlu sonla bitebileceğini iletti. Monaco’dan Albayrak’a olumsuz cevap geldi. Sözleşmede yazan rakamın pazarlık yapılamaz olduğu hatırlatıldı. Bu rakamı ödemeye hazır takımlar olduğu cevabı geldi.

Galatasaray yarın mesai saati bitimine kadar Onyekuru için 4.35 milyon euro’yu yatırmazsa Nijeryalı, Monaco’ya geri dönecek. Ardından Onyekuru’ya talip oldukları iddia edilen Fenerbahçe ve Başakşehir’in hamlelerini yapması bekleniyor.

Alpaslan ve Aytaç için son saatler

Galatasaray, transfer sezonunu 28 yaşındaki orta saha Aytaç Kara ve 27 yaşındaki stoper Alpaslan Öztürk'le açmaya hazırlanıyor. Cuma gününe kadar resmi KAP açıklaması bekleniyor.

Sarı kırmızılılar bu futbolcuları bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak. Galatasaray, sol bek ve 8 numara arayışlarını ise sürdürüyor. Real Betis'in İspanyol sol beki Alex Moreno'nun kiralanması gündemde. Tunus'un Esperance takımında forma giyen orta saha Mohamed Ali Ben Romdhane de listede bulunuyor.

(Sporx)