Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak ve Ümit Karan, Habertürk TV'de yayınlanan 'Bizim Stadyum' programına katıldı. Albayark, Galatasaray'da taraftar ve Mancini ile yaşadığı gerginlik sonrasında takımdan ayrılacağı iddiaları ortaya çıkan Selçuk İnan için konuştu ve "Selçuk, Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamaz. Kafamı keserim" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR:

ABDURRAHİM ALBAYRAK: "Fenerbahçe'yi yenmek şampiyonluktan önemli değil. Taraftarlar böyle bir mutluluk yaşamak istiyordu. Biz de istiyorduk. Ancak galibiyetten çok, maçın önüne geçen olaylar konuşuldu." Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hayırlı olsun. Kapanabilecek bir puan farkı yok. 2.likte önemli bir başarıdır. Fenerbahçe %99 şampiyon. Galatasaray için derbi 2.lik için önemliydi. G.Saray yenemeseydi ikincilik sıkıntıya girecekti. Ama oyuncular sahada basmadık yer bırakmadı. Maalesfe maç içinde istenmeyen olaylar oldu. Kimsenin yaşanmasını istemeyeceği olaylar çıktı."

"MELO TAKIMI ATEŞLİYOR"

"Ben, Melo'yu kazanmak adına çok emek sarfettim. Melo'nun bu hareketleri idmanda da yapıyor. Çok hırslı bir oyuncu. Melo takımı ateşliyor, canlandırıyor. Mesela Schalke maçında Hamit'i aldı duvara dayadı. "Hey Altıntop sen Real Madrid'de oynadın, sen büyük oyuncusun" dedi Hamit'i gaza getirdi. Hamit'te çok güzel bir oyun oynadı ve kazandık. En mutlu olduğum görüntü Gökhan Gönül'ün oyundan çıkarken Selçuk'a sarılması çok hoşuma gitti. Ben dün maç bitmeyecek dedim bu kadar sarı karttan sonra bu maç bitmez dedim. Dün akşam maç bitti. Ali Dürüst başkanımla dondurma yemeye gittik. Fenerbahçe formalı insanlar geldi fotoğraf çektirdik onlarla da.  Suçlu biz yöneticileriz. Futbolcuların hepsi dışarda birlikte yemek yiyorlar. Çok yakın arkadaşlar. İnsanlar evinde televizyonu açacak gırtlak gırtlağa girmiş. Bunları artık bırakmamız lazım. Liverpool-Galatasaray maçında ben kendimi heyecandan yerden yere vuruyorum. İngilizler dönüp hiç birşey demiyorlar gülüyorlar geçiyorlar ama bizim burda öyle değil. İnsanlar şapkalarını önlerine koyması lazım. Biz Saracoğlu'na gittiğimizde takımımız sahada ısınana kadar Sayın Ali Koç yanımızda durdu. Onlar geldiğinde de ben Fenerbahçe ısınırken orada bekledim."

"SELÇUK BAŞKA TAKIMA GİTMEZ. KELLEMİ KESERİM"

"Galatasaray taraftarına sesleniyorum; taraftarlarımız Selçuk'un gollerine ve akıttığı tere bir baksınlar. Hatasız kul olmaz. Herkes hata yapıyor. Selçuk'un herşeyine kefilim ben. Adamın kralıdır. Ben Selçuk ile de konuştum. Dediki "O hırsla çıkarken bunlar yaşandı. Hocama karşı bir şeyim yok. Sakatlığımdan dolayı çok canım yanıyordu çıkmak istedim" dedi. Selçuk, Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamaz. Benim tanıdığım Selçuk başka takıma gitmez. Kellemi keserim burda. Selçuk ile ilgili bir tane yönetici çıkıp konuşmuyor. "

"Biz şampiyon olduk geçen sezon bize bir şampiyonluk yemeği bile yedirmediler."

"Galatasaray, Bursaspor'u yenerek Türkiye Kupası'nda finale çıkar. Ligi de 2. olarak bitirir. Galatasaray'ın yedek kulübesi de zengin. Sivasspor'a karşı da zorlanacağını düşünmüyorum. Sivasspor'u da yenecektir Galatasaray"