Galatasaray'ın defansif orta sorununu çözmek için renklerine bağlamak istediği Kamerunlu futbolcudan, sağlık raporu bekleniyordu. Geçen sezon başını ciddi sakatlıklarla geçiren 28 yaşındaki oyuncudan henüz beklenen rapor gelmedi. Ancak Song, bunun yerine kariyer hedefiyle ilgili önemli bir mesaj gönderdi.

Kiralık oynadığı West Ham'la bu sezon sadece 12 Premier Lig maçına çıkabilen tecrübeli orta saha oyuncusu, menajeri vasıtasıyla iletişim kurduğu Sarı-Kırmızılı yöneticilere, "West Ham'da çok kötü bir sezon geçirdim. Sakatlıktan sonra toparlanmama rağmen son haftalarda kadro dışı bırakıldım. Bunu hak ettiğimi düşünmüyorum. Artık düzenli oynayacağım, büyük hedefleri olan bir takıma gitmek istiyorum" dedi.

Bonservisi Barcelona'da

Song'un bu mesajı, Galatasaray Yönetimi'nde memnuniyet yaratsa da, sağlık raporu gelmeden daha fazla adım atılması planlanmıyor. Bonservisi Barcelona'da bulunan Song, herhangi bir sakatlık bulgusuna rastlanmazsa 1 sezonluğuna kiralanacak. Gelecek sezon sonunda kontratı bitecek olan tecrübeli futbolcu, böylece herhangi bir bedel ödenmeden bonservisiyle de transfer edilebilecek.