Galatasaray’ın transferini bitirmek üzere olduğu Alex Telles resmi imzayı atmak için artık gün sayıyor. Ülkesinde Globo gazetesine özel açıklamalar yapan 21 yaşındaki Brezilyalı sol bek birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.


Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getiren başarılı futbolcu, “Drogba ve Sneijder gibi oyuncularla aynı takımda oynayacağım. Dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte forma giymek, bir video oyunun içinde yer almak gibi olacak. Çünkü video oyununun onlarla oynadığım oluyordu. Gerçek üstü bir şey gibi. Benim için bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi olacak. Onlarla birlikte oynadığımı çocuklarıma ve torunlarıma anlatacağım. 5 Ocak’ta İstanbul’da sözleşme imzalayacağım. Tam olarak neler olduğunu ancak oraya gittiğimde fark edebileceğim sanırım” dedi.

Telles, Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi kendisini heyecanlandıran bir diğer faktörün de Galatasaray taraftarı olduğunu kaydetti.

Brezilya’da bu sezon en iyi sol bek ödülüne layık görülen genç oyuncu, “Galatasaray dev bir kulüp. Çok tutkulu bir taraftarı olduğunu biliyorum. Fenerbahçe ile aralarındaki rekabetten de haberim var. Her yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyorlar. Her futbolcu böyle bir takımda forma giymek ister” ifadelerini kullandı.

İsmi son günlerde Galatasaray ile anılan takım arkadaşı Rhodolfo ile ilgili düşünceleri de sorulan Telles şunları söyledi:

“Açıkçası bu konuda somut bir şey bilmiyorum. Yalnızca basından okudum. Ancak bence o da Galatasaray’da oynayacak kapasiteye sahip. O da benimle birlikte gelirse çok mutlu olurum.”

Skorer