Bursaspor ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek Ali Akman'ın tercihini ne yönde kullanacağı henüz kesinleşmedi.

Ayhan Akman aracı olacak 

Galatasaraylı yöneticiler yıllarca Sarı Kırmızılı formayı giyen Ayhan Akman'a yeğeni Ali Akman'ı Galatasaray'a kazandırması yönünde istekte bulundu. Ayhan Akman'ın transfere aracı olması sebebiyle Ali Akman'ın Galatasaray'ı tercih etmesi bekleniyordu. Ali Akman'ın kişisel sosyal medya hesabından Galatasaray'ın paylaşımlarını beğenmesi transfer iddialarını daha da güçlendirmişti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş da istiyor 

Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş da genç futbolcu için nabız yokladı. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun devre arasında da Ali Akman'ı kadrosuna katmak istemiş fakat transfer gerçekleşmemişti.

Bursaspor'da bir dönem oyuncu izleme (scout) departmanının başında yer alan Ilgaz Çınar, genç futbolcunun yeni adresi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Ilgaz Çınar, A Spor canlı yayınında Ali Akman için, "Ali Akman'ın Türkiye'de kalacağını düşünmüyorum. Önceliği yurt dışı olacaktır." ifadesini kullandı.

Genç futbolcunun Bursaspor ile sözleşme yeniledikten sonra Avrupa kulüpleri ile temasa geçeceği ve kulübüne para kazandırmak istediği iddia edildi.

(Milliyet / A Spor)