Galatasaray Sportif Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dürüst, mayıs ayındaki başkanlık seçimine aday olmadığını ancak konuyu değerlendireceğini söyledi.

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arenası programına konuşan Ali Dürüst, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Dürüst, "Chedjou, Afrika Kupası’na gidiyor diye bir stoper alma düşüncesindeydik ama bu piyasada zor. Bursaspor'dan Serdar Aziz'i resmen istemedik. Sadece oyuncuyu alma konusunda bir düşüncemiz oldu. Bursaspor ile istenilen rakamlarda görüşmemiz mümkün değil. Ayrıca stoperde kullanabileceğimiz Koray Günter ve Hakan Balta gibi futbolcularımız var" diye konuştu.

“MENAJERİNİN SENARYOSU”

Sneijder'in takımda kalacağını aktaran Ali Dürüst, geçen  hafta menajeri Albers ile aralarındaki görüşmeye açıklık getirdi. Dürüst, "Menajerinin iddiasına göre; "Sneijder futbolun daha yüksek tempoda oynandığı bir ligde forma giymek istiyordu. Bu konuda Hollandalı oyuncu Galatasaray'dan aldığı rakamın altında bir rakamı da kabul ediyor. Ancak Sneijder'in böyle bir isteği yok. Bu menajerinin senaryosu. Kendisi kalmak istiyor, biz de onunla devam etmek istiyoruz " ifadelerini kullandı.

“AYSAL İŞLERİ DEĞİŞTİRDİ”

Ünal Aysal başkanlığındaki ilk iki senenin çok başarılı geçtiğini, kazandıkları iki şampiyonlukla da bunu gösterdiklerini vurgulayan Dürüst, yakalanan hava ile 4. yıldızı takma potansiyelleri olmasına rağmen başkan Aysal'ın erken seçim kararıyla işlerin değiştirdiğini söyledi.