Vole yorumcusu Ali Ece, karşılaşmanın ardından sert tepki gösterdi.

Jurgen Klopp şans vermiyor, Galatasaray görüşüyor Jurgen Klopp şans vermiyor, Galatasaray görüşüyor

"YÜZSÜZCE HAKEMLİĞE DEVAM EDİYOR"

"Ali Palabıyık'ın hakemlik yapmaya devam etmesi, Türk futboluna hakarettir. Benim en az 20-25 tane programımı mahvetmiştir, zamanımdan çalmıştır. Allah'ın bize verdiği sayılı nefesi boşuna tüketmemeize sebep olmuştur. Yüzssüzce hakemliğe devam ediyor. Sırayla bütün takım tarftarlarının sinirlerini bozuyor."

"LIVERPOOL MAÇINDA AYNISI OLDU"

"Bir kere cahil. Sacha Boey'e direkt koşarak geldi ve kırmızı kart gösterdi. Liverpool maçında aynı pozisyonda sarı kart gösterildi. Burada bir de Muslera kaleden çıkmış. Yorumun hatalı, kuralı uygulaman da hatalı. 8 yıldır mesleğinde hiç gelişememiştir. Eyyamın ötesidir. Bana dava açarsa da bu adama para falan vermem. Hakaretese dava açsın. Yarı cahil... Hem bilmiyor hem de eyyam yapıyor." ifadelerini kullandı.

UĞUR KARAKULLUKÇU: "TEK KİŞİLİK BİR ŞOV İZLEDİK"

"Tek kişilik bir şov izledik. 'Ben hafta için konuşmalardan etkilenmiyorum. Ben böyle büyük bir hakemim. Ben Şampiyonlar Ligi hakemiyim. Bu atmosferden etkilenmeden çıkarım' egosuna bugün bir futbol maçı kurban verildi. Ali Palabıyık, 'Ben etkilenmedim' şovu yapabilmek için sahaya çıkmış. Küçük insanlar böyle düşünür. O kadar rahat bir maçtı ki... Alanyaspor'un yapmadığını ilk yarıda Ali Palabıyık tek başına yaptı." 

(Vole)