Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Trabzonspor'u ağırladı. Karşılaşma 3-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle tamamlandı. 

Mücadelenin 21. dakikasında Galatasaray'ın yeni transferi Diagne, kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve Galatasaray forması altında ilk golünü attı.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Galatasaray - Trabzonspor maçını ve Diagne'nin performansını değerlendirdi.

Diagne hakkında konuşan yazarımız Ali Ece, "Diagne, ilk maçtan kendisi fazlasıyla ispatlamak istedi ki çok iyi bir şey ama bazen bu durumlarda, maçta gördüğümüz gibi kontrolsüz hırs, elle dokunması, Rodellega'ya yaptığı faul..." dedi.

Galatasaray'ın ilk 15 dakikada maçı kazanacak kadar pozisyon bulduğunu ifade eden Ali Ece, "Maçın hakemi maçın temposunu kaldıramadı diyelim en basit tabirle. Maçın analizini yapmak bir yana 'VAR' varken de hata yapıldığı zaman izleyiciler de maçla ilgili söylediklerimizi dinlemek istemiyorlar." dedi.

Galatasaray - Trabzonspor maçının yıldızının Belhanda olduğunu ifade eden Ali Ece, "Belhanda'nın performansını yükselten Donk, o da güzel oynadı. Muslera'nın maçın 52. dakikasında bir kurtarışı var... Neden Muslera bunca yıldır Galatasaray'ın kalecisi bir kez daha ispatladı." dedi.

Fanatik