Bu şartlar gündeme geldiğinde yaz aylarında erken bir genel kurul olacağı iddiaları dolaşmaya başlamış durumda. Ancak Koç’un erken genel kurul olsa bile kazanacağına inanların sayısı oldukça yüksek. Bu yüzden muhalefet gelecek sezon için çalışmalarını yapıyor.  

Ancak Ali Koç ve çevresinin de kabul ettiği bir gerçek var. Eğer Fenerbahçe gelecek sezonda da başarısız olursa sıkıntı büyür. Bunu bile camia içindeki bazı çevreler ise, “Ali Koç üçüncü sezonunda da başarısız olursa, belki de gelecek sezon sonunda yapılacak seçimde aday bile olmaz…”

Bu yüzden Ali Koç’un yeni teknik direktör konusunda hiç acele etmeyeceği en iyisini ve en doğru ismi bulmak için çalışmalarını sürdürdüğü gelen bilgiler arasında. 

ALİ KOÇ, ABDÜRRAHİM ALBAYRAK’INI ARIYOR

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, muhaliflere genel kurul çağrısı yaptı… eğer seçim istiyorlarsa kulübe dilekçelerini göndermelerini istedi. Çünkü başkan muhalefette bir kaynama olduğunu ve kendisine karşı bir hareket olduğunun farkında. Başkanın farkında olduğu bir başka durum daha var. 

O da savaş açtığı sistemi değiştirmek için öncelikle kendi camiası içinde güçlü olmadı. Güçlü olmanın arkasında yatan sır ise şampiyonluk ve mali güç. Şampiyonluk ise öncelikle başkanın değiştirmek istediği sistemin içinden gelecek. Bu yüzden Ali Koç yaz aylarında bir kongre düşünüyor. Yönetimine de Türk tipi yöneticilerden bir ya da bir kaçını almak istiyor. Başkan Ali Koç’un çok eleştirmesine rağmen Fenerbahçe’ye Abdürrahim Albayrak tarzı bir yönetici aradığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor