Galatasaray kongre üyesi olan Eyüpspor başkanı Murat Özkaya, Ali Koç'a: "Oynadığınız futbolu çok beğeniyorum." Ali Koç ise: "Sen onu bir de sizinkilere anlat... Baksana ortalığı karıştırıyorlar." dedi.

ALA PALABIYIK KONUŞMASI DA GEÇTİ

Murat Özkaya, Ali Palabıyık'ın Boey'e verdiği kırmızı kartı Ali Koç'a sordu. 56 yaşındaki başkanın cevabı: "Bana göre kırmızı kart çok ağır bir karar. Ama Ali Palabıyık bu pozisyonun benzerini Kadıköy'de Diagne'nin pozisyonunda Hasan Ali'yi de oyundan atmıştı." yorumunda bulundu. Özkaya da: "İki pozisyonun arasında büyük fark var." cevabını verdi.

EYÜPSPOR BAŞKANI MURAT ÖZKAYA KİMDİR?

Murat Özkaya 2005 yılında kurulan Metal Oto’nun sahibi. Metal Oto, Türkiye genelinde yaklaşık 9.000 araç filosu ve 500 personeli ile 25 ilde faaliyet gösteriyor. 2018 yılında Metal Oto bünyesine katılan Central Rent a Car ve İngiltere menşeili Green Motion markaları ile bireysel kullanıcılara ve kurumsal firmalara günlükten 6 aya kadar olan vadelerde kısa dönem araç kiralama hizmeti sunuyor.

Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı

Murat Özkaya, 2019'dan bu yana Eyüpspor'un başkanlığını yapıyor. Özkaya'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Sixt Rent a Car firması ise Galatasaray'ın forma göğüs sponsorudur.

Öte yandan Murat Özkaya'nın Galatasaray kulübü üyeliği de bulunuyor.

(GsGazete)