Sarı-lacivertlilerin Fatih Terim tarafından scout ekibinin başına getirilen Emre Utkucan’a transfer teklifi yaptığı bildirildi. 

Utkucan ve ekibine şu anda Galatasaray’da kazandıklarının 5 katı maaş, ayrıca görevlerini eksiksiz yapabilmek için sınırsız maç izlemek için yurt dışı seyahati teklif ettikleri ortaya çıktı. 

Fakat Emre Utkucan bu teklifi reddetti, ekibinde bulunan arkadaşlarına ise Fatih Terim’den izin alarak “Rakam olarak çok büyük fark var. Kimseyi engelleyemem.” diyerek ayrılma izni verdi. Utkucan’ın altında çalışan Galatasaray’ın scout ekibinden bazı isimlerin Fenerbahçe’ye geçmek için hazırlık yaptıkları da yine gelen bilgiler arasında.

ALBAYRAK'TAN TRANSFER SÖZLERİ

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak: ''Transfer döneminde artık eski dönem yok. Bu sene bizim 33 milyon euro tribün gelir kaybımız var. Sözleşmesi biten futbolcularımız var, bunlar ile de görüşüyoruz. Emre Akbaba ile de konuşuyoruz, bir sorun olmaz onunla. Muslera, Galatasaray'ın sembolüdür, Taffarel'idir. Muslera çok iyi bir Galatasaraylıdır, bizimle kalmaya devam edecek..'' dedi.

(Fotomaç