Ancak Elmas ibra olmadı. Galatasaray başkanlığından çekildi. Gümüşdağ da aday olmayacağını açıkladı. Ali Koç şu anda Hamit Altıntop’u destekliyor. Yanında Burak Elmas yok. Yeni seçilecek Galatasaray başkanını bekliyor.

3 KARADENİZLİ BAŞKAN SERVER YARDIMCI'YI İSTİYOR

Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ağaoğlu ve Tahir Kıran üçlüsü Servet Yardımcı'yı başkan olarak görmek istiyor. Daha önce bu grup Ağaoğlu’nu sonra Çebi’yi aday göstermek istedi. Ancak ikisi de çekimser kaldı. Bu nedenle adaylarını Servet Yardımcı olarak belirlediler. İkinci grubun Yardımcı’yı TFF başkanı olarak tutmak için sürpriz bir hamlesi var.

SÜPER LİG PROJESİ GÜNDEMDE

Düşme hattında yer alan 6 kulübün başkanı ile hareket ediliyor. TFF başkanının istifası, hakem operasyonu ve MHK başkanının istifası hareketliliğin nedeni. Düşmenin kaldırılması için lobi faaliyetlerini yürüten ekibin yeni de bir fikri var. 12’şer takımlı 2 gruptan oluşan Süper Lig projesi.

ACUN ILICALI: "SANCAKLI VEYA ALTINTOP"

Hull City'nin yeni sahibi, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı CNN TÜRK'ten Damla Uğurtürk'e konuştu.

Nihat Özdemir'in TFF başkanlığından istifasını değerlendiren Acun Ilıcalı, "Nihat başkanımıza buradan sevgiler. Psikolojik olarak yıprandı bence ve 'yeter artık' dedi gibi anlıyorum. Oraya yeni bir isim gelecek ama sanki bu sefer biraz futbol dünyasından birisi olsa ne mutlu olurum. Mesela Saffet Sancaklı gibi bir isim neden olmasın derim. Sevgili Hamit neden olmasın derim. Bu isimler beni mutlu eder. Biraz böyle futbol manteletesine dönelim biraz. Çok böyle iş adamı tarafına değil de futbolsal tarafa gitsek de bir de onu denesek ne iyi olur" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule! Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule!

(Fotospor)