Konuşmasında Türk halkından destek isteyen Fatih Terim, "Onların desteği bizi güçlü kılacaktır. Halkımızdan ricamız bizi hep desteklesinler. Onların desteği bizi güçlü kılacaktır" diye konuştu.

Terim, Milli Takım'daki görev süresiyle ilgili ise "Ben görev süremi 4 maç olarak görmüyorum. Allah nasip ederse 6 maç olur" ifadelerini kullandı.

"TERİMİZİ SON SANİYEYE KADAR AKITACAĞIZ"

"Cuma ve Salı günü iki tane çok önemli iki maç oynayacağız" diyen Terim, "Şansımızın çok az olduğunu ve rakiplerimizin durumuna göre bir yere geleceğimiz bir ortamdayız. En iyi şekilde bitirmeyi hedefleyeceğiz. Hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Çok uzak da olsa bu hayalimizin gerçekleşmesini diliyoruz. Hatta bir çok matematik hesabının yapıldığı bir ortamdayız. Biz çalışacağız, uğraşacağız ve terimizi son saniyeye kadar akıtacağız. Allah izin verirse ben oyuncularıma güveniyorum" şeklinde konuştu.

"ANDORRA AGRESİF BİR TAKIM"

"Tecrübeli teknik adam, "Andorra takımı zayıf görünebilir. Ancak agresif bir takımlar. İyi mücadele ediyorlar. Kısa sürede verebileceğimizin maksimumunu oyuncularımıza vermek, tabii ki arada yeni katılan isimler de var için elimizden geleni yapacağız" dedi.
reklam

TERİM'DEN SELÇUK AÇIKLAMASI

Terim, "İlk 11'imiz elbette belli. Bir kişi kafamda net değil. Onu da şimdi söylemeyeceğim. Selçuk hasta yatıyor. Onun durumu da zor görünüyor gibi. Selçuk'u Romanya maçına yetiştirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.