Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Inter ile oynayacakları maç öncesi düzenlediği basın toplantısında ara transfer dönemine ilişkin soruları da yanıtladı. 

Siyah-beyazlı Torino ekibinin Hollandalı yıldızla ilgilendiğini bir kez daha doğrulayan Allegri, "Kulüp yönetimiyle de konuştuk ve düşüncelerimiz çok net. Bir ofansif orta saha ile bir savunma oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu gizlemiyoruz. Ara transfer döneminde hedefimiz bu. Elbette bunların ne zaman alınacağını bilmiyorum, ama ne kadar erken transfer edilirlerse o kadar iyi" diye konuştu.

ÖNCE BİR SNEIJDER GELSİN DE   

Ofansif orta saha pozisyonunda oynayan Wesley Sneijder'ın transfer edilmesi halinde, orta sahadaki Andrea Pirlo ile uyumlu oynayıp oynayamayacağı sorulan 47 yaşındaki teknik adam, "Gelmek isterse önce Sneijder'ı bir buraya getirelim de... Ancak hala kendisi Galatasaray formasını giyiyor. Amacımız, takımı daha da iyi hale getirmek ve bunu gerçekleştirmek için de kaliteli oyunculara ihtiyacımız var. Sneijder çok teknik ve büyük kaliteye sahip bir futbolcu, zaten güçlü olan orta sahamızı tamamlayıcı bir isim olabilir. O aynı zamanda orta sahada rekabet de yaratabilir ve bu çok önemli" diye açıklamalarını sürdürdü.  

SNEİJDER, LÜKS BİR VİLLA GİBİ

Hafta sonu La Stampa gazetesine konuşan Allegri, Sneijder'ın transferini 'lüks' olarak yorumlayarak, "Ben de 15 milyon Euro'ya bir villa almak isterim, ancak bunu başaramazsam, beğendiğim bir apartmanı da alabilirim. Sneijder bir villa, ancak özel bir durumu var. Ancak elde edilebilir bir lüks. Onun gibi birinin eksikliğini hissediyoruz. Kulübün amacı, takımın teknik kapasitesini artırmak" diye konuşmuştu.