Transferin en çok konuşulan isimlerinden olan ve Galatasaray'ın yakından ilgisi olduğu bilinen Hakan Çalhanoğlu, Türkiye'de yaptığı açıklamaların ardından Alman basınına verdiği röportaj ile bir kez daha kafaların karışmasına neden oldu.

Hamburg'un başarılı ismi Hakan Çalhanoğlu, Hamburg merkezli ''Hamburger Morgenpost'' gazetesine verdiği röportajında, paragöz gibi gösterilmesinden şikayet ederken, Hamburg'ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu da söyledi.

''SİNİR BOZUCU BİR ŞEY''

Hamburg Kulübü'nün düzenlediği ''Yeni yıl'' gecesinde konuşan Hakan, yaptığı açıkmalardan dolayı tepki görmesinin kendisini rahatsız ettiğini söylerken, ''Açıklamalarımdan dolayı bazı insanlar beni yargılıyor. Bu sinir bozucu bir şey. Bu tip şeyler beni üzüyor. Ben bu kulübe bir şeyler kazandırmak, bir şeyler başarmak istiyorum. Hedefimiz ikinci yarıda Bundesliga'da çok daha iyi olabilmek'' ifadelerini kullandı.

''BURADA UZATMAK İSTİYORUM''

Hamburg'un kendisine yeni sözleşme teklifi yaptığını da vurgulayan Hakan, ''Hamburg'un yaptığı tekliften dolayı çok mutluyum. Burada çok rahatım ve uzatmak istiyorum. Çok genç bir takımız. Birlik olursak, çok daha iyi olabiliriz'' dedi.

''16 PUANIMIZ VAR VE HAKAN'I MI SATACAĞIZ?..''

Aynı gecede Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer da Hakan'ı satmayı düşünmediklerini belirtirken, Hakan ve transfer söylentilerinin sorulması üzerine, ''Ligde sadece 16 puanımız var ve Hakan'ı mı satacağız?... Bu çılgınlığı insanlara nasıl açıklarım?... Ona bir teklif sunduk ve çözüm bulacağımızı düşünüyorum'' açıklamasını yaptı.


DHA