Sarı-kırmızılı takımın Alanya maçı öncesi Alpaslan Öztürk'ün, Torrent'in maç toplantısı yaptığı sırada lakayıt davranışlarda bulunduğu ortaya çıkmıştı

İspanyol teknik adam, Alpaslan'ı, "Kimsenin böyle davranmaya hakkı yok"' sözleriyle uyarıp kadrodan çıkardı. Torrent, yönetime rapor verecek. Alpaslan, hocasından ve arkadaşlarından özür dileyecek, yönetim de para cezası kesecek.

BİREBİR GÖRÜŞMELER YAPACAK

Özellikle bazı futbolcuların bireysel açıdan büyük düşüşler yaşadığını gözlemleyen Domenec Torrent, bu isimlerle hem bire bir görüşmeler yapacak hem de onları forma sokabilmek adına birtakım antrenman verilerinden yararlanacak.

Torrent'e göre Taylan, Berkan, Cicaldau ve Halil, sezon başındaki tablodan çok uzak bir yerde. Onlar için de idmanlarda özel bir hazırlık süreci olacak.

Sahada hücum istikrarını sağlamak adına, takımını pozisyon alma ve rakibi karşılama gibi konularda daha iyi bir noktaya getirmek isteyen İspanyol teknik adam, taktik idmanlar dışında bu yönde çalışmalara ağırlık verecek. Torrent, ileride baskı ve kaybedilen topların hızlıca geri kazanılması halinde çok daha üretken bir takıma dönüşeceklerine inanıyor.

(Türkiye)