Eskişehir Basın Sözcüsü Şahbaz, Alper Potuk’un Galatasaray’a transferi için konuştu. “Tercihini belli etti. Kendisini kutluyorum. Önemli bir camiaya gideceği için mutlu” dedi

Galatasaray’ın peşinde olduğu Eskişehirsporlu Alper Potuk için en net açıklama Eskişehirsporİmajbet style="color: rgb(29, 29, 29); font-family: Arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 20px; background-color: rgb(246, 246, 246); ">’un basın sözcüsü Erdal Şahbaz’dan geldi. Şahbaz “Prensipte vemali konularda ciddi bir noktaya geldik” dedi.

Henüz imzalar atılmadığı için kesin ifadelerin doğru olmayacağını belirtti. Transfer sürecinde Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın Alper’in görüşünü aldığını dile getiren Erdal Şahbaz “Alper genç bir futbolcu. Türkiye’nin önemli kulüplerinden birine, Galatasaray’a gitmiş olmaktan dolayımutlu olduğunu ifade ediyor. Hedefi daha büyük yerler. Bu transferi çok istiyor. Alper’i kutluyorum. Tercihini ve niyetini belli etti” diye konuştu.

Bir buçuk yıldır peşinde

Erdal Şahbaz, Galatasaray’ın bir buçuk yıldır Alper Potuk’un peşinde olduğunu dile getirdi. “Fakat sezon sonunu beklememiz gerekiyordu” dedi.

(Bugün)