Spor Toto Süper Lig 21. haftasında oynanan Kayserispor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında hakem Alper Ulusoy'un yönetimine bir tepki de Ahmet Çakar'dan geldi. 
Kayserispor - Fenerbahçe Alper Ulusoy'un kararları


Ahmet Çakar, Kayserispor - Fenerbahçe maçının oynandığı sırada sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Alper Ulusoy'u sert bir dille eleştirdi. Ahmet Çakar, "Kayseri'de Türk hakemliği adına utanç verici bir gece yaşanıyor. Alper Ulusoy, eyyamın tarihini yazıyor. Sırf Soldado'ya kırmızı kart verdiği için Kayserispor'un golünü iptal etti." ifadelerini kullandı. 

RIDVAN DİLMEN NTV'DE NELER SÖYLEDİ?

Madem iki takım kötü oynuyor. Ben de ilave yapayım dedi Alper Ulusoy. Kötü maç ama berbat yapayım dedi. Acayip acayip kararlar. Faul olmayan pozisyona verilen fauller.  Soldado'nun pozisyonundan birkaç dakika önce Şamil'in, Mehmet Ekici'ye yaptığı hareket var. Kartı bırak faul bile vermedi. Soldado'ya gösterilen kırmızı kartta küfürden dolayı hakemin atmasını doğru buluyorum. Ancak o pozisyona sarı kart verildi. Bir önceki Şamil'in pozisyonuna ise sarı kart göstermiyorsa... Alper Ulusoy iyiye gidiyordu. FIFA kokartını bir aldılar ve ondan sonra kötü yönetimler başladı. Maçı bildiğin katletti. İki takımdan daha kötü bir hakem var. 

futbol Arena