Galatasaray'ın günler öncesinden İstanbul'a getirdiği ve A takımla idmanlara çıkardığı futbolcu Lucas Ontivero için İtalyan kulüpleri devreye girdi. Yetenekleriyle herkesi kendine hayran bırakan Ontivero'nun deneme süresi bitmesine rağmen tekrar sürenin uzatılması Mancini'nin de bu oyuncuyu beğendiği ve istediği şeklinde yorumlanmıştı.

İtalyan basınında çıkan haberlerde oyuncu için Roma,Catania ve Genoa'nın teklifte bulunmaya hazırlandığı ifade edilidi. Oyuncunun bundan 2 sene önce Milano'da futbolcu seçmelerine de katıldığı belirtilen haberde artık daha tecrübeli olduğu ve Fenix takımında gösterdiği performansla gelecek vaadeden bir oyuncu olduğunun altı çizildi.

Uruguay'da Centro Atletico Fenix forması giyen 19 yaşındaki futbolcu forvet arkası ve sol kanatta görev yapabiliyor. Süratli ve dikine oynayabilen stili ile dikkat çeken Ontivero için Galatasaray yönetiminin bonservisini alıp kiraya vermesi de gündemde.

Oyuncu antrenmanlara çıktığı günlerde Galatasaraylı taraftarların kendisine sordukları Galatasaray'da kalacakmısın sorularına henüz bir sözleşme imzalamadım herkese teşekkür ediyorum diyerek cevap vermişti.


Eurosport