İspanya’nın Malaga takımında Galatasaray'dan kiralık olarak oynayan Faslı oyuncu Amrabat, önemli açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki oyuncu kariyeriyle ilgili samimi konuştu.
 
İspanyol kulübünün yetkilileri Malaga yerel basınına yaptıkları açıklamalarda, “Amrabat’ı alıyoruz” yönünde ifadeler kullansalar da oyuncu aksi yönde konuştu. “Benim vermiş olduğum kesin bir karar yok. Her şey bu ayın sonunda belli olur. Galatasaray’da seçim olduğunu biliyorum. İnisiyatif Galatasaray’da. Bekleyip görmek gerek” diye konuştu.
 
"GALATASARAY İÇİN DUA EDİYORUM"
 
Galatasaray’ı yakından takip ettiğini belirten Amrabat, “Takımın şampiyon olması için dua ediyorum. Çok heyecanlı bir şampiyonluk yarışı oluyor. Kalbim Galatasaray’la. Mersin İdman Yurdu ile yapılan karşılaşma son derece zor geçti. Gerçekten çok heyecanlandım. Kalan 3 maçta da aynı heyecan olacaktır. Ama ben arkadaşlarıma güveniyorum. Bizim takım şampiyon olacak. Buna inanıyorum. Maçları izliyorum. Şampiyonluğu İstanbul’da ben de kutlamak istiyorum. Galatasaray taraftarının beni sevmesi mutluluk verici” diye konuştu.