Geçtiğimiz sezonun başında büyük umutlarla Galatasaray'a gelen Nordin Amrabat hakkında Fas basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Nordin Amrabat'ın eski takımı PSV Eindhoven'ın gündeminde olduğu kaydedildi.

Özellikle TFF'nin yabancı sayısıyla ilgili kararını 6+0+4 olarak ilan etmesinin ardından transfer yapmakta sıkıntı çeken sarı kırmızılı ekipte, son dönemde Nordin Betebet Amrabat'ın gelecek sezonu kiralık olarak başka bir takımda geçirebileceği belirtilmişti.

ASSAIDI VE AMRABAT...

Fas basınında çıkan haberde, geçen sezonun başında Galatasaray'ın da gündemini meşgul eden ve Heerenveen'den transfer olduğu Liverpool'da beklenen performansın uzağında kalan Oussama Assaidi'nin yeniden Hollanda'ya geri dönmek istediği, PSV Eindhoven'ın da bu konuda çok istekli olduğu belirtildi. Haberde aynı durumun genç Faslı Nordin Amrabat için de geçerli olduğu ve yakın zamanda konunun daha somut bir hal alabileceği aktarıldı.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz gazeteleri, bu sezon Premier Lig'e yükselen Hull City'nin de 26 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istediği ileri sürmüştü.