Galatasaray’dan kiralık olarak Malaga’ya giden Nordin Amrabat, İspanyol basınına ilk röportajını verdi. Yeni takımında arkadaşlarının kendisine destek olduğunu söyleyen Faslı oyuncu, “Şu an hedefim Malaga’ya katkı sağlayabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmak. Özelilkle daha önceden tanıdığım El Hamdaoui ilk günden itibaren hep benimle” dedi.

Daha çok forma şansı bulacağı için Schuster’in takımına geldiğini söyleyen Amrabat, ‘Neden Şempiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımdan buraya geldin?’ sorusuna, “Galatasaray’da düzenli olarak oynayamıyordum. Burada sürekli forma şansı bulmak benim için çok önemli bir şans. Bir futbolcu ancak düzenli oynarsa en iyi durumuna gelebilir.” şeklinde cevap verdi.

Amrabat şöyle devam etti: “Şimdilik 4 aylığına buradayım. Bu süre sona erince Galatasaray ile oturup konuşacağım. Roberto Mancini, kiralık olarak gitmemin benim için en iyi seçenek olacağını, sezon sonunda beni tekrar takımda istediğini söyledi. Geleceğim Galatasaray, Malaga ve bana bağlı. Futbolda her şey her an değişebiliyor. Malaga’da günlerim iyi geçiyor. Burada mutluyum. Ancak Galatasaray’ın kontratlı oyuncusuyum. 3 yıl daha sözleşmem var.”


Skorer