2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu son maçında deplasmanda Andorra ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarını tamamladı. 

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 10. ve son maçında deplasmanda Andorra ile karşılaşacak. Türkiye'nin grup liderliği için sahada olacağı müsabakaya kısa bir süre kala, maça ilişkin tarih, saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. İşte, Andorra Türkiye milli maçı hakkında tüm ayrıntılar...

Andorra - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 10. ve son maçında 17 Kasım Pazar akşamı deplasmanda Andorra ile karşı karşıya gelecek. Ulusal Stadyum'da oynanacak mücadele TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.


Müsabakada, Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.

HEDEF GRUP LİDERLİĞİ

EURO 2020'ye katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı, grup liderliği için Andorra maçını kazanarak, Fransa'nın deplasmanda Arnavutluk karşısında puan kaybını bekleyecek.Son maçlar öncesinde 22 puanlı Fransa'nın 2 puan gerisinde yer alan ay-yıldızlı ekip, ikili averajda önde olduğu Fransa'nın Arnavutluk deplasmanında herhangi bir puan kaybı durumunda grubunu lider olarak tamamlayacak.

Türkiye'nin yer aldığı grupta yarın TSİ 22.45'te Arnavutluk-Fransa ve Moldova-İzlanda maçları da oynanacak.

Spor Arena