Şampiyonlar Ligi 2. tur mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Chelsea'de, Andre Schürrle ve Ramires zorlu mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

İlk olarak söze başlayan Brezilyalı oyuncu Ramires, "Mancini'nin çalıştırdğı takımlar ile karşılaşmak her zaman zor olmuştur. Galatasaray, sert ve iyi organize olmuş bir ekip. Onları geçmek çok zor ama bizim için önemli olan deplasman golü atmak için elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağız" dedi.

"G.SARAY YETENEKLİ VE
TECRÜBELİ OYUNCULARDAN KURULU"

Galatasaray'ın en önemli silahlarından olan Didier Drogba hakkında da koşuşan Ramires, "Drogba'ya karşı mücadele edecek olmak çok zor, çünkü o çok iyi bir oyuncu" yorumunu yaptı. 26 yaşındaki oyuncu ayrıca, kendilerini çok zor iki maçın beklediğini, Galatasaray'ın çok tecrübeli ve yetenekli oyuncularının olduğunun altını çizerken Türk Telekom Arena'daki atmosferin kendileri için sorun olmayacağını da söyledi.

SCHURRLE VE 'ÇILGIN' YORUMU

Daha önce Almanya milli takımı forması ile Türkiye'ye karşı Türk Telekom Arena'da sahaya çıkmış olan Schürrle ise "Orada çılgın bir atmosfer oluyor, Türk taraftarlar takımlarının kazanması için her şeyi yapacak mentaliteye sahip" ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Arena'yı dolduracak taraftarlardan övgü ile bahseden Alman orta saha oyuncusu, "Taraftarlar, takımı ileri taşıyor ve çok ateşli bir ortam oluşturuyorlar. Stadyuma gelince, orası çok yeni. Güzel bir atmosferde çok güzel bir maç olacak" dedi.

Son olarak, sarı kırmızılı taraftarları Borussia Dortmund taraftarı ile kıyaslayan genç oyuncu, "Türk Telekom Arena'da çok yüksek ses oluyor ancak en gürültülü stat diyemem. Dortmund biraz daha gürültü" diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan