Osmanlıspor’a konuk olan Galatasaray, Başkent’te oynanan maçı 3-2’lik yenilgiyle tamamladı ve önemli bir puan kaybı yaşadı.

Mücadelenin 20. dakikasında Umar Aminu ile 1-0 öne geçen Osmanlıspor’a, 31’de Burak Yılmaz, 43’te Wesley Sneijder ile yanıt veren Galatasaray 2-1 üstünlüğü ele geçirdi.

Aslan, Ankara'da dondu kaldı! semihkaya 2016Galatasaray savunması çöktü.

Ancak ev sahibi Osmanlıspor 44. dakikada yine Aminu ile golü buldu ve devreyi 2-2’lik beraberlikle tamamladı. İkinci yarıya da golle başlayan Osmanlıspor, 51. dakikada Musa Çağıran’ın golüyle 3-2 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-2 Osmanlıspor’un galibiyetiyle sona erdi. Galatasaray’da Jason Denayer ve Semih Kaya sakatlanarak oyundan alınırken Hakan Balta sarı kart gördüğü için gelecek hafta Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray bu sonucun ardından 33 puanda kalırken Osmanlıspor 22 puana ulaştı. Osmanlıspor gelecek hafta sahasında Medicana Sivasspor’u ağırlayacak.

Burak'tan veda mesajı

Burak Yılmaz, gol sevincinde taraftara koştu ve veda eder gibi el salladı. Bu hareket, Burak'ın West Ham United'a transfer olacağı haberlerini adeta doğruladı. 

Semih ve Denayer sakatlandı

Semih Kaya, Osmanlıspor maçında sakatlık geçirdi. Galatasaray'ın Osmanlıspor ile deplasmanda karşıkarşıya geldiği maçta savunma oyuncusu Semih Kaya sakatlandı. 

16. dakikada oyundan çıkan Semih Kaya, yerini Lionel Carole'e bıraktı. 57. dakikada sakatlanan Jason Denayer'in yerine Bilal Kısa oyunda.