Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde gerçekleşti. İdmana hafif koşuyla başlayan kırmızı-beyazlı oyuncular, daha sonra açma-germe çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrılan futbolcuların bir bölümü ayak tenisi oynarken, diğer bölümü de dar alanda pas çalışması yaptı.

Sakatlıkları devam eden kaleci Fornezzi ve Emre Güngör, idmana katılmadı. Kırmızı-beyazlı oyuncular, yarın yapacakları idmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek. 

Kırmızı-beyazlı futbolcu Musa Nizam, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile deplasmanda berabere kalarak gruptan lider çıkmayı başardıklarını ve ligde de sarı-kırmızılı takımla tekrar karşılaşacaklarını söyledi.

Takımda morallerin yerinde olduğunu dile getiren Musa Nizam, "İyi bir oyun ortaya koyarak Galatasaray'ı buradan puan vermeden göndermek istiyoruz" dedi. 

Gökçek Vederson ise kendileri açısından ligde çıkış yakalamak için Galatasaray maçının çok önemli olduğunu ifade etti. Galatasaray'ı yenmek istediklerini belirten Vederson, "Ligde puan açısından biraz sıkıntımız var. Bu nedenle de Galatasaray maçını kazanmalıyız. Her maçı kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.