Anvers kentindeki Bosuil Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 23.00'te başlayacak. Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto'nun yöneteceği müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Grupta iki beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 2 puanla 3. sırada yer alıyor. Eintracht Frankfurt (1-1) ve Royal Antwerp (2-2) ile berabere kalan sarı-lacivertliler, Olympiakos'a ise 3-0 yenildi.

Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek bu sezon Avrupa Ligi gruplarında ilk galibiyetini almaya çalışacak.

D Grubu'nda bir beraberlik ve iki mağlubiyet sonucunda hanesine 1 puan yazdırabilen Royal Antwerp ise dördüncü ve son sırada yer alıyor.

Antwerp  Fenerbahçe Maçı Şifresiz Veren Kanal?

Royal Antwerp - Fenerbahçe maçı saat 23.00'te başlayacak. Exxen'den yayınlanacak. Azerbaycan kanalı CBC Sport ise mücadeleyi şifresiz verecek.

Vitor Pereira'nın maç öncesi açıklamaları

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Royal Antwerp maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

İlk maç sonrası yaptığı ve çok tartışılan, "Bu takımın Avrupa Ligi'ni kazanacağını düşünenler varsa onlara katılmıyorum." sözleriyle ilgili konuşan Portekizli teknik adam, ''Hedefimiz bir sonraki aşamaya geçebilmek. Biz dünyanın en iyi takımı değiliz ve omzumuza bu sorumluluğu yüklemememiz gerekiyor. Bu mesajı vermek istedim.'' ifadelerini kullandı.

''Frankfurt'taki penaltıyı atmış olsaydık +2 puanımız olacaktı, onların -2... Antwerp maçında atsak belki yine öyle olacaktı. Futbol matematik değildir. Seviyemizi artırmamızın tek yolu, özgüvenimizi artırmak. Benim çok tecrübem var, çok farklı durumlarla karşı karşıya kaldım. Bazen bir maçta alacağınız bir sonuç her şeyi çok fazla değiştirebilir. Tekrardan öz güven kazandırabilir ve sizi tekrardan iyi futbol oynadığınız günlere götürebilir. Futbolda en ufak bir şeyde maçı kazanabilirsiniz, bu yüzden dünya çapında bir spor.''

(Fotomaç)