Aysal’ın bindiği minibüsün etrafını saran G.Saraylı taraftarlar, “Kurumsallık dedin, al sana kurumsallık! İstifa et!” diye bağırdı. Sarı-Kırmızılılar, minibüsü de yumrukladı.

Maçtan bir gün önce Almanya’ya giden Başkan Ünal Aysal, daha önce Karabük maçında aldığı karar doğrultusunda takımı Konya’da yalnız bırakmadı. Maç öncesi Mevlana’nın türbesini ziyaret eden Başkan, daha sonra maçı izledi. Alınan beraberlik sonrası büyük üzüntü yaşayan Başkan Aysal’ı maç çıkışı daha büyük bir hayal kırıklığı bekliyordu.

YÖNETİCİLERDEN AYRI ÇIKTI

Yoğun güvenlik önlemleri altında İletişim Direktörü Ali Kırca’yla birlikte diğer yöneticilerden ayrı olarak stattan çıkan Başkan, taraftarın büyük tepkisine maruz kaldı. Minibüse yürürken Başkan’ı protesto eden Sarı-Kırmızılılar, “Kurumsallık, kurumsallık dedin al sana kurumsallık. İstifa et başkan istifa!’ diye tepki gösterdi. Hızla arabasına binen Başkan’ın minibüsünün camlarını yumruklayan bazı taraftarlar tepkilerine devam etti. G.Saray Başkanı’nı taşıyan minibüs güçlükle kalabalığın arasından çıkıp, yoluna devam etti.

Akşam