Galatasaray'ın devre arasında Grasshoppers’tan aldığı Izet Hajrovic geçen hafta 550 bin Euro tutarındaki alacağı ödenmediği için ülkesine gitmiş ve sarı-kırmızılı ekibi de FIFA’ya şikâyet etmişti. Ancak geçen hafta salı günü ödemeyi gerçekleştiren G.Saraylı yetkililer, daha sonra Boşnak oyuncuya ulaşarak “Bir hata yaptın ama biz sana kızgın değiliz” diyerek orta yolu bulmak için önemli bir adım atma kararı aldı. 

Fakat sarı-kırmızılılar ne 22 yaşındaki oyuncuya ne ailesine ne de menajerine ulaşabildi. Bu duruma çok sinirlenen başkan Ünal Aysal’ın artık Hajrovic’i takımda düşünmediği öğrenildi.

"Oğlum büyük hayal kırıklığı yaşıyor"

Geçtiğimiz günlerde evlenen genç oyuncu şu anda balayında ve daha sonra da Bosna Milli Takımının kampına katılacak. Boşnak gazeteciler de Türkiye'den gelen haberler sonrasında Hajrovic'e ulaşıp olayın perde arkasını öğrenmeye çalışıyor. Avaz gazetesinden Becirovic ise Hajrovic'in İsviçre'de ailesinin yaşadığı Hausen'de olduğu iddiaları üzerine babası Safet Hajrovic ile görüşerek bilgi almaya çalıştı. Safet Hajrovic'in sadece, "Oğlum büyük hayal kırıklığı yaşıyor" demekle yetindiği bildirildi.