Bu sezon İngiltere Premier Ligi'ne yükselen Crystal Palace takımı Johan Elmander'e talip oldu. İngiliz basınında çıkan haberde forvet bolluğu bulunan ve yabancı kontenjanı sıkıntısı çeken sarı-kırmızılılarda İsveçli futbolcunun şansının az olduğu ve Elmander'in bu durumunun transferi kolaylaştıran etkenler olduğu vurgulandı.

İngiltere Premier Ligi'ine yükselen ve kadrosunu 5 oyuncuyla zenginleştiren Crystal Palace takımının, Elmander'i istediği açıkça belirtilirken, İsveçli'nin Didier Drogba ve Burak Yılmaz gibi oyuncuların varlığında ve yabancı kuralının etkisiyle kendini birden transfer listesinde bulduğu ifade edildi.

Öte yandan Crystal Palace'ın Elmander'in yüksek ücretini denkleştirmekte zorluk çektiği belirtildi.

ELMANDER: "BURADA MUTLUYUM"

Türli transfer spekülasyonlarına Betlike rağmen, takımda kalma isteğini vurgulayan İsveçli oyuncu sarı-kırmızılı takımda mutlu olduğunu söylerken, "Şuan için böyle bir konu hakkında yorum yapmak doğru olmaz. Bir sene daha kontratım var. Galatasaray'ın futbolcusuyum ve odaklandığım şey Galatasaray. Herhangi bir sağlık sıkıntım da bulunmuyor. Takımla çalışıyorum, gayet iyi durumdayım" ifadelerini kullandı.

Elmander ile Yunanistan'ın Olympiakos takımının ve İngiltere'den birkaç kulübün daha ilgilendiği biliniyor.

Sporx