Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Galatasaray dergisine açıklamalarda bulundu.

Şu anda dünya tarihinin en iyi takımlarından birinin parçası olduğunu söyleyen Arda, "Bütün dünya başka bir oyun oynuyor, Barcelona çok başka" ifadelerini kullandı.

Ligde zor günler geçiren eski kulübü Galatasaray hakkında da konuşan Arda, "Şimdi kulüp olmanın, takım olmanın zamanı. Taraftardan futbolcuya, yöneticiden başkanımıza birleşme zamanı. Dışarıdan gelen seslere göre değil de, Galatasaray'ın örf ve adetlerine, kültürüne göre davranmalı. Sıkıntı çekebiliriz, taraftardan baskılar gelebilir ama biz böyle davranırsak asla pişman olmayız. Galatasaray çok iyi gidiyordu, sadece bu sene tökezledi, olabilir. Biz her zaman Galatasaraylıyız. Galibiyet, şampiyonluk geldiğinde de bu kupaları kazandıran arkadaşlarımız bu futbolcular. Sahip çıkalım. İnanıyorum ki yeni bir havayla önümüzdeki sene yeniden şampiyon oluruz" diye konuştu.

Bir gün futbolcu,, teknik direktör ya da başkan olarak Galatasaray'a döneceğini hissettiğini söyleyen, "Dünyanın en iyi taraftarı" yorumunu yaptığı Galatasaray taraftarına da birlik çağrısı yaptı.