Arda Turan, Finlandiya karşısında önemli bir maça çıktıklarını kaydederken, Cenk Tosun'un bulduğu erken gollerin kendilerini rahatlattığını dile getirdi.

Erken gelen goller sonrası oynanması gerektiği gibi oynadıklarını aktaran Arda, "Zor bir 90 dakikaydı. Mücadele gerekiyordu ve 3 puanla ayrıldık. Bizim için önemliydi. Eylül ayında her şeye yeniden başlamış şekilde, play-off etabına gidecek pozisyonda olabiliriz. Antalya seyircisine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin Emre Mor'la ilgili sorusu üzerine ise Arda Turan, "Onların dönemi de gelecek. Herkes zamanı geldiğinde bu mevkileri genç arkadaşlara bırakıyor. Ben de onları kırmadan tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Emre Mor çok özel bir yetenek, diğer kardeşlerimiz Okay Yokuşlu ile Enes Ünal da öyle. 'Ülkenin geleceği emin ellerde.' diye düşünüyorum." şeklinde görüşlerini aktardı.

Cenk: "24 Mart şanslı günüm"

Finlandiya karşısında milli takımı galibiyete taşıyan gollerin sahibi olan Cenk Tosun, yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıktıklarını anlatan Cenk, şunları söyledi:

"Finlandiya maçını 3 puanla bitirdik. Haziran'da oynayacağımız Kosova maçını da kazanıp, yarışta daha güzel yerlere gelmek istiyoruz. Takımı kutlamak istiyorum. Herkes elinden geleni yaptı. Gollerimden dolayı çok mutluyum. Geçen yıl da 24 Mart'ta İsveç'e karşı 2 gol atmıştım. Bugün de 2 gol attım. 24 Mart şanslı günüm. Antalya Stadı da benim için uğurlu bir yer. Milli takımdaki 5 golümün 4'ünü burada atmışım."