Arda, istanbul eÅŸya depolama, Mehmet'e Beşiktaşlı Tayfur’un hareketine takılmamasını, derbi heyecanı içinde yapılan harekete üzülmemesini gerektiğini söyledi.

BEN DE "İKİBUÇUKLUK" ÇOCUKTUM

Galatasaray’ın U-15 takımında forma giyen Mehmet Efe’yle görüşen Arda Güler kendisinin de “ikibuçukluk” olduğunu hatırlattı.

Fatih Terim'in eski avukatından başkanlık hamlesi Fatih Terim'in eski avukatından başkanlık hamlesi

ARDA GÜLER'E DE 'İKİBUÇUKLUK' DENİLİYORDU

2018 yılında Gençlerbirliği altyapısında forma giyerken Trabzonspor maçında top toplayıcı olarak görev yapan Arda Güler henüz 13 yaşındaydı. O dönemde kendisine de “ikibuçukluk” deniyordu. Top toplayıcılar ilk olarak altyapılarda oynayan çocuklardan seçilmeye başladığında kendilerine 2.5 TL günlük maaş veriliyordu. O yüzden bu lakabı aldılar.

ARDA GÜLER'İ İSTEYEN AVRUPA DEVLERİ

Radyospor'a konuşan teknik direktör İrfan Buz, Arda Güler'in Bundesliga'da büyük takımların gündeminde olduğunu söyledi. Buz, "Arda Güler bana göre hem milli takımda hem de Fenerbahçe direkt oynatılmalı, onda her şey var. Bence Avrupa'da büyük takımlarda olsa direkt oynatılırdı" diye konuştu.

İrfan Buz, Arda Güler'i izleyen takımları da açıkladı: "Bayern Münih ve Borussia Dortmund'ın dışında da onu takip eden Alman takımları var. Bunları bizzat bu kulüplerde çalışan arkadaşlarımdan öğrendim. Stuttgart'tan, Bayern Münih'e ve Borussia Dortmund'a kadar bütün kulüpler Arda'nın üzerinde çok duruyorlar." dedi.

Fenerbahçe'yle sözleşmesi Haziran 2025'te bitecek 17 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 29 maçta 6 gol attı, 6 asist yaptı.

(Fotospor)