Barcelona bu sezon forma şansı bulamayan milli futbolcumuz Arda Turan, Katalan ekibinden ayrılıyor...

Barcelona'nın devre arasında kadrosuna katmak istediği Mesut Özil için Arda Turan'ı takasta kullanmayı düşündüğü iddia edildi.  

Sezon sonu Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Mesut Özil için İngiltere'den flaş bir transfer iddiası geldi. İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre Barcelona, devre arasında Mesut Özil'i transfer etmek için Arsenal'e Arda Turan'ı önerecek.

Mesut Özil transferi için Arda Turan'ı takasta kullanmayı düşünen Barcelona, Türk asıllı Alman yıldızı Ocak ayında kadrosuna katamaması halinde ise sezon sonunu bekleyecek. Mesut, Arsenal ile sözleşme imzalamazsa sezon sonunda bonservissiz bir şekilde başka bir takıma transfer olabilecek.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Mesut'un kesinlikle satılık olmadığını belirtmiş ve ''Mesut, transfere kapalı. Ancak inanılmaz bir olay olmazsa...'' sözlerini kullanmıştı.

Bu sezon Barcelona'da forma şansı bulamayan Türk futbolcu Arda Turan'ın Mesut ile aynı pozisyonda forma giydiği ve Arsenal'in de bu takasa sıcak bakabileceği kaydedildi.