Barcelona'daki performansı hakkında konuşan Arda, "Kendimi iyi hissediyorum. İnşallah başladığımız gibi devam eder. Ama önemli olan sonunda kupa kazanabilmek. Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilmek, ligi kazanabilmek. Akşamları özel antrenmanlar yapıyorum, özel çalışıyorum. İzinliydik, biraz haylazlık yaptım, dinlenerek geçirdim. Ben aslında kendimi orta sahada daha rahat hissediyorum, ama farketmez. Sizleri anlıyorum, istiyorsunuz ki Arda her maç gol atsın, asist yapsın. Barcelona daha çok pasa dayalı. Ön tarafta daha gole oynayıp, asist yapınca da insan daha mutlu oluyor. Öndeki 6 mevkiinin hepsinde oynayabilirim." dedi.

Galatasaray'ın yakından takip ettiğini belirten Arda Turan, "Galatasarayımızın maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum. Bu sene çok daha zorlu bir lig bekliyor herkesi. Beşiktaş çok iyi oynuyor. Başakşehir ve Bursaspor ise sistem takımları, iyi oynuyorlar. Ama duygusal bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum, inşallah şampiyon oluruz." ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan'a destek oldu

Galatasaray hakkında konuşmaya devam eden yıldız futbolcu "Transferler, Nigel de Jong, yeni gelen arkadaşlar, Bruma'nın performansı çok iyi gidiyor. Orta sahada Selçuk İnan gibi bir Galatasaray efsanesi var. Ben onun kötü oynadığını düşünmüyorum. Durumu gayet iyi. Bu ligi kazanabilecek seviyedeyiz. Eren Derdiyok'u da çok beğeniyorum. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum, zamanla daha iyi olacaktır. Dış etkenlere kapanıp, kendi futbolumuza bakarsak, daha iyi olacaktır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.