Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı öncesi Arda Turan'ın, Fatih Terim'in yanına giderek elini öpmesi ve eski hocasıyla sarılması geceye damga vuran an oldu. 

Fatih Terim maçın ardından basın toplantısında, "Açıkçası bunu beklemiyordum. Ancak bu Arda, adamın kalbine de girer, gönlüne de girer." açıklamalarını yaptı.  Arda Turan ise bu konuyla alakalı olarak Beyaz TV'ye konuştu ve şunları söyledi: "Önceden planladığım bir şey değildi. Anlık bir olaydı. Fatih hocayı görünce gittim ve elini öptüm." dedi.

Fatih Terim basın toplantısında Arda Turan'ın Başakşehir maçı öncesi gelip elini öpmesi hakkında konuştu. Arda Turan sorusu üzerine Fatih Terim, "Evlatlar bazen kızdırıyor, bazen şaşırtıyor, bazen de duygulandırıyor. O eski Arda'yı görür gibi oldum. Ben de çok duygulandım. Bu Arda adamın kalbine de girer, gönlüne de girer." ifadelerini kullandı.

"AÇIKÇASI ÇOK ŞAŞIRDIM"

Terim, "Açıkçası ben çok şaşırdım. Beklemiyordum. Evlatlar bazen kızdırıyor. Bazen şaşırtıyor. Bazen de duygulandırıyor. Benim tanıdığım o eski Arda'yı görür gibi oldum. Ben de çok duygulandım açıkçası. İnşallah onun da el öpenleri çok olur. Ama benim bıraktığım, benim yetişmesine katkıda bulunduğum Arda bu Arda. Bu Arda adamın kalbine de girer gönlüne de girer. O gün o söylemimi hakkediyorsa bugün de bu söylemimi hakkediyor" dedi.

(Futbol Arena)