Milli futbolcu Arda Turan, Galatasaray'a transferiyle ilgili TGRT Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sabri Ugan'ın "Galatasaray planlarının neresinde?" sorusuna karşılık Turan, "Fatih Hoca ne derse, o olur" yanıtını verdi.

"HOCAMIN SÖZÜNÜN ÜSTÜNE SÖZ YAKIŞMAZ"

"Galatasaray'a bir faydamız dokunacaksa her zaman orada oluruz. Eğer olmazsa ona göre yol izleyeceğim. Ancak tabii ki her zaman önceliğim Galatasaray. Gereken neyse, usül neyse ona göre davranacağım. Hocam benimle ilgili bu kadar güzel açıklama yaptıktan sonra onun üstüne söz söylemek bize yakışmaz."

"ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜYDÜ"

"Ben Fatih hocanın elini öpeceksem dünyanın her yerinde öperim. Bundan gocunmam, aksine gurur duyarım. Bizde emeği olan bir büyüğümüzdür. Bence çok güzel bir görüntü oldu."

"G.SARAY'IN EMRİNDEYİM"

"Ben hiçbir zaman talepte bulunmadım. Galatasaray beni ne zaman çağırırsa, ben her zaman emirlerindeyim diye söylüyorum. Hele ki hocam bu açıklamaları yaptıktan sonra. Onun dışında başka bir şey söylemek mümkün değil."

"G.SARAY'A ASLA YANLIŞ YAPMADIM"

"Galatasaray taraftarlarının gözünde antipatik durumum varsa bana haksızlık yapıldı. Galatasaray'a asla yanlış yapmadım. Birçok hata yaptım, hataları kabul ediyorum. Hatalarımın bedelini de ödedim. Ancak Galatasaray'a bir hata yapmadım. Messi ve Ronaldo dışında da çok az oyuncu 15-20 sene çok iyi devam etti."

"USULE GÖRE DAVRANACAĞIM"

'Galatasaray planlarının neresinde?' sorusunu cevaplayan Arda Turan "Fatih hoca ne derse o olur. Ben Galatasaray altyapısından yetişmiş biri olarak, usülüne göre davranıyorum. Hocamızın bize öğrettiği şekilde davranıyorum. Galatasaray'a bir faydamız olacaksa seve seve, yoksa da önümüzde başka seçenekler olur ve onun için mücadele ederiz."

"FATİH HOCA GEL DERSE, GELİRİZ"

"Ben her yönetici, hoca ve her başkanla saygı ve sevgi çerçevesinde oturup konuşmaya hazırım. Fatih hocanın olduğu yerde benim talebim olamaz. Fatih hoca gel derse geliriz, git derse gideriz."

"ŞAMPİYONLUK FAVORİM..".

Şampiyonluk yarışı hakkında da yorum yapan Arda Turan, "Trabzonspor ve Galatasaray'ı önde görüyorum" ifadelerini kullandı.

Webaslan