Florya'da bulunan başkan Burak Elmas tarafından tüm takıma “yeni hocanız” diyerek takdim edildi. Kısa bir konuşma yaptı. Torrent’e çok güvendiklerinin altını çizdi. “Kendisiyle uzun süreli planlar yapıyoruz. Gelecek sezon bizimle olacak. İsimleri belirleme konusunda kararları da çok etkili olacak.” dedi.

Torrent tüm takımla selamlaştı. Pek çoğuna ismiyle hitap etti. Kerem’e büyük ilgi gösterdi. Babel’le herkesten daha fazla konuştu. Torrent’e tepki ise Arda’dan geldi. Barcelona’da beraber çalışmadıkları ancak Atletico Madrid döneminden tanıdığı Arda’yla Torrent, İspanyolca konuştu. Ancak Arda yeni hocaya Türkçe cevap verdi.

İSTEDİKLERİNİ ANLATTI

İdman boyunca futbolcularla yakından ilgilenen Torrent, yeni öğrencilerinin yapması gerekenleri ve onlardan istediklerini anlattı.

5 SANİYE KURALI

Futbol felsefesini "5 saniye" olarak özetleyen Domenec Torrent, "Bu bir oyun. Topu ya 5 saniye içinde geri kazanırsın, ya da kazanamazsan geri çekilip rakibi karşılarsın" ifadesini kullanıyor. Tecrübeli hoca ayrıca çabuk, birlikte ve geniş alanda oyun felsefesini benimsiyor. Domenec Torrent'in taktiğinde geçiş hücumları da çok büyük bir önem taşıyor.

YERLİ YARDIMCI TANRIVERMİŞ

Domenec Torrent'in ekibi yavaş yavaş şekillenmeye başladı. İspanyol hocanın yanına yerli bir isim getirmek isteyen Galatasaray yönetiminin Tuğberk Tanrıvermiş ile anlaştığı öğrenildi. Bir dönem Galatasaray' da görev yapan ve şuan Spezia U19 takımı çalıştıran genç hocanın Torrent'in ekibinde görev yapacağı belirlendi.

(Fotospor)