Arda Turan, 2003 yılında altyapısına girdiği Galatasaray’da kaptanlığa kadar yükseldi. Ligde şampiyonluk sevinci yaşadı, Türkiye Kupası kazandı. Bu süreçte milli takımın da en önemli yıldızı haline geldi. 2011’de İspanyol devi Atletico Madrid’in teklifine ‘Evet’ diyen Arda, yuvasından ayrıldı. Arda Turan’ın 7 senelik İspanya macerasında dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Barcelona forması da giydikten sonra Başakşehir’e imza atarak Türkiye’ye döndü.
Yuvasına çıkıyor
31 yaşındaki oy uncu, bu hafta kariyerindeki en özel ve belki de kendisi için en zo rl u maça çıkacak. Arda, yuvası olarak gördüğü Ga latasaray’a karşı ilk kez ra kip olacak. Üstelik maç, on binlerce ki şinin adını haykırdığı, kendisi için tezahüratlar yaptığı Aslantepe’d e... Arda’yı şimdiden pazar günkü karşılaşmanın heye canı sardı.

Şampiyonluk için... 
Milli yıldız, Galatasara y tribünlerinin kendisi ni nasıl karşılaya cağını mera k ediyor. Başarılı oyuncu, zorlu maçta eski takımı karşısında ba şarılı bir performans serg ileyip, Başakş ehir’in şampiyonluk yolunda avantajı ele geçirmesini sağlamak için de elinden geleni yapacak.

(Fanatik)