Torrent'in koltuğa oturmasıyla Arda Turan geri çekilirken liderliğe Gomis soyundu.

Galatasaray'a 3 buçuk sene sonra dönen Bafetimbi Gomis, bıraktığı yerden devam ediyor.

Kritik golleriyle Aslan'a yine hayat veren Fransız oyuncu, takım arkadaşlarına da kendisini hemen kabul ettirdi. Aslan'a 3 kişilik ekibiyle dönen Gomis, İstanbul'da yanından antrenör, fizyoterapist ve aşçısını ayırmıyor. Kendisine saha dışında çok iyi bakan tecrübeli forvet, 36 yaşını devirse de ekstra çalışmaları sayesinde gücünü korumasını bildi. Torrent'in gelişiyle kaptanlardan Arda Turan geri plana çekilirken, liderlik rolüne takımı yemeğe götüren Gomis soyundu. Kaptan Muslera ile hareket eden Gomis farkını gösterdi ve Göztepe deplasmanında Aslan'ı ipten aldı.

PRİME 13 GOL KALDI

Göztepe maçında iki penaltı golü ile takıma galibiyeti getiren Gomis'in bonusuna da 13 gol kaldı. Deneyimli forvet kalan 12 haftada 13 kez daha ağları sarsarsa 750 bin Euro garanti parasının yanında 100 bin Euro prim alacak.

"İYİ Kİ TEKRAR ALMIŞIZ"

Sarı-kırmızılılar, “İyi ki böyle bir karakteri yeniden transfer etmişiz. Sahadaki varlığı bile takıma güven veriyor. Adeta takımın kaptanı gibi hareket ediyor. Herkes tarafından çok da seviliyor” yorumunu yaptı.42 maçta 34 gol attıGöztepe deplasmanında penaltıdan iki kez fileleri havalandıran Bafetimbi Gomis, 42 kez giydiği Galatasaray forması altındaki toplam gol sayısını 34’e çıkardı. Fransız futbolcu 2017-2018 sezonunda 40 maçta tam 32 gole imza atmıştı. 

(Sporx)