Türkiye'nin Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında Arda Turan sonuç için üzgün olduğunu söyledi.

Taraftarlardan özür dileyen Arda, "Bugün iyi oynamadım ama arkadaşlarım iyi mücadele etti. Hırvatistan çok iyi bir takım elimizden geleni yaptık ve beraberliği de alabilirdik. Dik duracağız gruptan çıkıp işleri değiştirebiliriz. Kendimizi toparlamamız gerekiyor. Bugün iyi mücadele ettik ama bazen bireysel performanslar sonuca etki ediyor. Umarım İspanya'ya karşı daha iyi oynar ve başarılı oluruz" dedi.

Gruptan çıkma şansını değerlendiren kaptan, "Sonuna kadar mücadele edeceğiz zor rakipler var. İspanya'ya karşı puan ve ya puanlar için uğraşacağız. Gruptan çıkmak için şansımız var. Dediğim gibi zor bir gruptayız ve mücadele ediyoruz. Hırvatistan maçı için üzgünüz ve umarım telafi ederiz" ifadelerini kullandı.

Ivan Rakitic: "Arda benim ağabeyim"

Arda Turan’ın Barcelona’dan arkadaşı olan Ivan Rakitic, karşılaşmanın ardından verdiği röportajda “Zor bir maçtı. Detaylarda daha iyi olan ekip bizdik ve kazandık. 2’yi ya da 3’ü atabilirdik ancak olmadı. Sonuç olarak kazandık. Türkiye’ye karşı zor bir maç oynadık. Arda Turan benim ağabeyim, büyüğüm. Karşılıklı keyifli bir maç oynadık” ifadelerinde bulundu.

Real Madrid forması giyen futbolcu Luka Modric ise “Bence maçın başından beri Türkiye’den iyi oynadık. Performansımızdan memnunuz. 2-3 gol daha atabilirdik. Arda iyi bir futbolcu. Zor bir maç oldu ama bugün iyi oynayan taraf bizdik” diye konuştu