Barcelona'nın, Arda Turan'ı elden çıkaracağı ve Fenerbahçe'ye gönderebileceği belirtildi. Haberde Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye imza atmasının Türkiye'de şaşkınlığa yol açacağı yorumu yapıldı.

Barcelona'nın, iyice gözden düşen hatta sezon başında elden çıkarmak istemesine rağmen beklenen teklifi alamadığı Arda'yı F.Bahçe'ye gönderebileceği iddia edildi.

Bunu ileri süren ise Katalanların önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo. Gazete, milli yıldız için 40 milyon euro ödeyen Barça'nın verdiği paranın en azından bir kısmını çıkarmak istediğini yazdı.

Daha önce yalanlandı

Kulüpler arasındaki görüşmelerin başladığı detayını verdi. F.Bahçe'nin transferi bitirmesinin büyük olasılık olarak görüldüğü haberde "Arda'nın F.Bahçe'ye imza atması Türkiye'de büyük şaşkınlığa neden olabilir" yorumu yapıldı. F.Bahçe'nin Arda'yı istediği daha önce de pek çok kez iddia edilmiş ancak sarı-lacivertli kulüp bunları yalanlamıştı.

'KULÜP BUL ARDA'

Milli futbolcu ile ilgili bir haber de yine İspanyol gazetesi Sport'tan geldi. Arda'nın, teknik direktör Valverde'nin planları arasında bulunmadığını yazan gazete, kulübün kendine takım bulmasını istediği 4 oyuncudan birinin Arda olduğunu belirtti.