Halen yönetiminde yer aldığı başkan Duygun Yarsuvat'ın tam desteğini alan Özbek'i, camianın önemli isimlerinden İnan Kıraç da destekliyor. Yarsuvat ile Kıraç, geçtiğimiz çarşamba günü yapılan Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı seçiminden sonra Ali Dürüst ile bir araya gelerek, "Abdurrahim Albayrak'la birlikte Dursun Özbek'e destek olun" mesajını verdi.

ALİ DÜRÜST'E, "FUTBOLUN BAŞINA GEÇİN" DİYECEK


Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki düzenin bozulmasını istemeyen Özbek'in Dürüst'e, futbolun yönetildiği Sportif A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını teklif edeceği belirtildi.

ABDULLAH KAVUKÇU'YA TEKLİF YAPTI

Duygun Yarsuvat ve İnan Kıraç'tan tam destek alan Dursun Özbek, iş dünyasının parlayan yıldızlarından, Simit Sarayı'nın sahibi Abdullah Kavukçu'yu da ekibine dahil etmeyi planlıyor. Özbek'in, geçtiğimiz ekim ayında yapılan olağanüstü kongrede Alp Yalman'ın listesinde yer alan Kavukçu ile görüşüp teklifini ilettiği ve halen kendisinden haber beklediği öğrenildi.

8 BİN 600 ÇALIŞANI OLAN DEV BİR ŞİRKETİN PATRONU

Türkiye'nin en genç ve başarılı iş adamları arasında yer alan 41 yaşındaki Abdullah Kavukçu, 2002 yılında Haluk Okutur ve Mehmet Tarakçı ile birlikte Simit Sarayı'nı kurmuştu. Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ı marka yüzü olarak seçen Simit Sarayı, 14 ülkede 318 şube ve 8 bin 600 çalışanı ile dev bir şirket haline gelmiş durumda.

ARDA TURAN AÇIKLAMIŞTI

Arda Turan geçtiğimiz günlerde Abdullah Kavukçu ile ortak olma kararı aldıklarını belirterek, "Apo Ağabey ile çok iyi bir ilişkimiz var. Önümüzdeki günlerde birkaç ortaklığımız olacak. Yurt dışında Simit Sarayı şubeleri açacağız" ifadesini kullanmıştı.