Chelsea ile anlaşması beklenen eski kaptanın görüşmelerin bitmesine kısa bir süre kala, Galatasarayda gözler tekrar İspanya'ya çevrildi.

Galatasaray’da yeni sezon öncesi en çok konuşulan konu, kuşkusuz yeni yabancı sınırlaması. Bir taraftan yabancı sınırlaması ile mücadele ederken diğer yandan yerli transferlere ağırlık veren Galatasaray'da gözler tekrar İspanya'ya çevrildi. Türkiye’den gelen “geri dön” çağrısına karşılık, Chelsea ile görüşmek için izin isteyen Arda, adım adım eski yuvasına doğru Slotbar geliyor. İngiliz devi ile yapılan görüşmelerin bitmesine kısa bir süre kala, hala bir sonuç çıkmamasıyla beraber eski kaptan için Atletico Madrid kulübü ile tekrar görüşmelere başlanması bekleniyor.

Her fırsatta Galatasaray’a özleminden bahseden ve yeni sezon öncesinde Türkiye’ ye dönmeyi düşündüğü bilinen genç yıldızın, Aysal ve Terim'in çağrısını bu sefer dikkate alıp eski takımına dönmesi bekleniyor. Yabancı kısıtlaması ile gelişi daha da önem kazanan Arda transferinin, iki tarafın da isteği sayesinde kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

Öte yandan yeni ortaya çıkan bir iddiada ise Arda'nın yeni sezon için Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmaya başladığı ve yakın çevresine daha büyük bir takıma gidemezsem Galatasaray ile yoluma devam etmeye sıcak bakabilirim mesajını ilettiği iddia edildi.

Aysal'ın bu transfer için maddi anlamda herhangi bir fedakarlıktan kaçınmayacağı bilinirken Arda'nın dönmesi ile igili olarak sosyal medyada da taraftarlar birbirinden ilginç yorumlara imza attılar.

Büyük bir kesim Arda'nın yuvasına dönmesini isterken taraftarlar arasında hala Arda'nın gidişinin burukluğuda yer alıyor. 

Caner Taşçı : ne olursa olsun,kalitesiyle,futbol zekasıyla arda bizim evladımızdır,galatasarayın çocuğudur.sırf anadolu takımından kurtulmak için ağzından galatasarayı düşürmeyen, milyon euroluk değeri olup beş paralık top oynayan adamlardan değildir

Exech : hazırlık kampına katılamayıp hazırlık maçları yapamayan transfer neymar olsa kaç yazar ? geç kalındı hemde çoooook geç