Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut’tan Turgay Kıran’ın açıklamalarına yanıt geldi. 
 
Turgay Kıran, Galatasaray’da Mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi için aday olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde Kıran, Arda Turan’ın kendisinin Galatasaray’a başkan olması durumunda dönebileceğini ifade etmişti. Arda’nın kendisinin başkan olması durumunda geri dönebileceği duyumları ile ilgili ise Kıran şöyle konuştu: "Arda'nın 'Turgay Kıran başkan olursa ben de Galatasaray’a dönerim. Bu sene son' dediği yolunda duyumlar aldım. Doğrudur."’ 
 
"Geri dönmesi imkansız"
 
Atletico Madrid’in yıldız oyuncusu Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut’tan bu sözlere yanıt geldi. "Arda Turan’ın Galatasaray’a geri dönmesi imkansız. Arda’ya zaten şu anda yapılan bir teklif yok. Sezon sonunda Atletico’da kalıp kalmayacağını konuşmak için çok erken" cevabını verdi.
 
"Ozan Tufan için Atletico ile görüşmemiz olmadı"
 
Ahmet Bulut, Bursaspor’un milli futbolcusu Ozan Tufan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bursasporlu oyuncu ile menajerlik hakları üzerine anlaştıklarını açıklayan Bulut, Atletico Madrid iddialarına ise son noktayı koydu. Bulut , ‘’Atletico ile bir görüşmemiz olmadı. Bu iddialar doğru değil’’ dedi.